Αρχική Σελίδα

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

Η Co. εισαγωγών & εξαγωγής Heyuan Wuhan, ΕΠΕ είναι ένας workwear σχεδιασμός, ένας workwear κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας που βρίσκονται στην Κίνα, η οποία είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ workwear. Σήμερα, μέσω της αφιέρωσής της στην καινοτομία και την ανάπτυξη, έχουμε γίνει ένας από τους κύριους workwear κατασκευαστές και τους προμηθευτές σε Wuhan, Κίνα.

 

HEYUAN TEX είναι εξειδικευμένο στον επαγγελματικό workwear τομέα, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των εργασία-ενδυμάτων που κυμαίνονται από τις στολές εργασίας, το σακάκι & τα γάδος-εσώρουχα εργασίας, ιατρικός, τη φιλοξενία, τα πουκάμισα εργασίας στο πολικό σακάκι δεράτων, και των γυναικών workwear. Κυρίως η αγορά μας βρίσκεται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, νότος & τη Βόρεια Αμερική και περισσότερο, και ο όγκος εξαγωγής μας αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

 

Από τις αρχές του το 2005, κάθε κομμάτι HEYUAN TEX workwear έχει αντιπροσωπεύσει την ποιότητα, την ανθεκτικότητα, και την υπερηφάνεια που ενσωματώνει το πνεύμα του εργαζομένου σε όλο τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε ότι μόνο υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα και η υπηρεσία θα μας κερδίσουν μια καλή φήμη με τους πελάτες. Είμαστε πολύ επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στα διάφορα είδη workwear και στολών, που παρέχουν στους πελάτες τα ενδύματα εργασίας κορυφαίας ποιότητας στις καλύτερες τιμές και το πιό υψηλό επίπεδο υπηρεσίας και υποστήριξης. Μέσω του πρώτης τάξεως προγραμματισμού της επιχείρησης, το πρώτης τάξεως πωλώντας δίκτυο, η πρώτης τάξεως διαχείριση, η πρώτης τάξεως παραγωγή και η υπηρεσία μεταπώλησης, κάνουν «HEYUAN TEX» να επεκταθεί σταθερά.

 

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας έχουν ως εξής:

 

-- Επιλέγουμε τον καταρτισμένο προμηθευτή του υφάσματος, των εξαρτημάτων και του υλικού συσκευασίας. Το υλικό θα επιθεωρηθεί αυστηρά όταν φθάνουν στο εργοστάσιο. Έχουμε το μακροπρόθεσμο συνεργαστήκαμε με τους προμηθευτές υφάσματος.

 

-- Έχουμε το τμήμα σχεδίου, τα σχέδιά μας αναπτύσσουν συνεχώς τα νέα προϊόντα βασισμένα στη ζήτηση της αγοράς. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στο διάφορο είδος workwear σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Μόλις τοποθετηθεί η διαταγή, ο ποιοτικός έλεγχος (κοπή, ράψιμο και συσκευασία) που πραγματοποιείται αυστηρά από την αρχή στο τέλος.

 

-- Οι επαγγελματικοί τεχνικοί επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τα ακριβή δείγματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη εγκαίρως.

 

-- Έχουμε μια ειδική και επαγγελματική ομάδα που παρέχουν την καλύτερη υπηρεσία για τους τρέχοντες και πιθανούς πελάτες μας. Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε HEYUAN TEX. Παρέχουμε το πλήρες σύνολο υπηρεσίας συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων δειγμάτων που είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.

 

Εκτός από υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα, τιμή είναι επίσης ένας σοβαρός παράγοντας στους πελάτες μας. Οι προμηθευτές πρώτης ύλης μας είναι κορυφαίοι στις βιομηχανίες τους, και μακροπρόθεσμη σχέση με τους εγγυήσεις εμείς και ποιότητα και λογικές τιμές. Η κανονική κατάρτιση προσωπικού βελτιώνει την ποιότητα λόγω της αυξανόμενης αποδοτικότητας παραγωγής και μειώνει το κόστος εργασίας. Τα αξιόπιστα προϊόντα και οι ανταγωνιστικές τιμές μας κάνουν workwear μας, τις στολές, και άλλα προϊόντα, η καλύτερη επιλογή για τους πελάτες.

 

Ευχόμαστε στη δοκιμή το καλύτερό μας για να καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες από τις διαφορετικές χώρες και θα σας φέρουμε το απεριόριστο όφελος. Θα είμαστε ο πιστότερος συνεργάτης σας. Μπορεί να είναι win-win εμπορική σχέση.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : HEYUAN TEX

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5 million-8 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Location: Wuhan, China

Main Product: Work Uniforms , Workwear, Garments, Jacket , Pants , Bib - pants , Coverall , Vest etc.

ιστορία της εταιρίας

1. Οργάνωση

 

Στις 18 Νοεμβρίου 2005, η Co. εισαγωγών & εξαγωγής Wuhan Heyuan, ΕΠΕ καθιερώθηκε και εγγράφηκε. Διαιρεμένος από την εφαρμοσμένη μηχανική Wuhan Heyuan και την εγκατάσταση (ομάδα) Corp, τις οποίες το δικαίωμα της εισαγωγής και της εξαγωγής απονεμήθηκε από το Υπουργείο ξένων οικονομικών σχέσεων και το εμπόριο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Από το 2002, εξάγουμε workwear ως κύριο προϊόν.

 

Το Δεκέμβριο του 2007, φέραμε το γραφείο μας στο αστικό εμπορικό κέντρο και κινούμαστε στην παρούσα διεύθυνση YuanChen διεθνές Plaza.

 

2. Γρήγορα μεγαλώστε

 

Το 2009, παρευρεθήκαμε στην επαγγελματική workwear διεθνή έκθεση - Α συν το Α στη Γερμανία. Εκείνο το έτος, την πρώτη φορά για μας να συμμετέχει στην έκθεση καντονίου σε Guangzhou. Από αυτόν, παρευρισκόμαστε σχεδόν στην έκθεση καντονίου κάθε χρόνο. Αναπτύσσουμε την αγορά μας γρήγορα και συνεχώς.

 

Το 2010, μαζί με ένα μακροπρόθεσμο συνεργαζόμενο εργοστάσιο σε Ezhou, καθιερώνουμε το πρώτο εργοστάσιο ενδυμάτων συλλογικής επιχείρησης.

 

3. Φιλικός και βιώσιμη ανάπτυξη

 

Κατά τη διάρκεια του 2012, επισκεφτήκαμε τους πελάτες μας στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή μαζί με τη Ομάδα Διοίκησης παραγωγής μας. Μέσω της συζήτησης πρόσωπο με πρόσωπο, έχουμε βελτιώσει τη αμοιβαία κατανόηση και τη συνεργασία μας, και σταθεροποιούμε τις αμοιβαίες αγορές μας επίσης.

 

Το 2014, χτίζουμε το σχεδιασμό και το τεχνικό λειτουργώντας γραφείο μας σε Wuhan. Είμαστε στη θέση να δώσουμε την αποδοτικότερη και γρήγορη υποστήριξη για τους πελάτες μας. Σύμφωνα με το αρχείο όγκου εξαγωγής μας, ανταμειφθήκαμε από την κυβέρνησή μας το 2015.

 

4. Καινοτομία

 

Το Φεβρουάριο του 2016, έχουμε καταχωρήσει το εμπορικό σήμα μας «HEYUAN TEX επιτυχώς. Κατά τη διάρκεια του 2016, καθιερώνουμε το δεύτερο εργοστάσιο ενδυμάτων συλλογικής επιχείρησης σε Xiaogan για να ικανοποιήσουμε την αναπτυσσόμενη απαίτηση.

 

Από το 2017 σε σήμερα, ενημερώνουμε τον ιστοχώρο μας για να προσαρμόσουμε τη γρήγορη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ηλεκτρονόμος στις καλύτερες τιμές και το πιό υψηλό επίπεδο υπηρεσίας και υποστήριξης, έχουμε δώσει στον πελάτη μας την πολυτιμότερη, αξιόπιστη συνεργασία.

υπηρεσία της εταιρίας

Η Co. εισαγωγών & εξαγωγής Heyuan Wuhan, ΕΠΕ έχει γίνει ένας από τους οδηγώντας workwear κατασκευαστές και τους προμηθευτές σε Wuhan, Κίνα, μέσω της αφιέρωσής της στην καινοτομία και την ανάπτυξη.

 

Αρχή υπηρεσιών:

Η ποιότητα και η φήμη είναι οι άγκυρες που αναπτυσσόμαστε

Η διαχείριση και η υπηρεσία είναι η προκαταρκτική εργασία που στεκόμαστε

συνοψίστε την εμπειρία, μόνιμη καινοτομία, απεριόριστα επιτεύγματα

 

Το πνεύμα της επιχείρησης:

Hardwork, ενότητα, καινοτομία, ανάπτυξη

 

Ο πυρήνας των επιχειρηματικών τιμών:

1. Πελάτης - κεντρικός, παρέχετε την καλύτερη υπηρεσία

2. Η συνέχιση τέλεια, θεωρεί ότι σε κάθε απλό πράγμα να κάνει καλά δεν είναι απλό

3. Συμβαδίζοντας με τη The Times, άνθρωποι - προσανατολισμένοι, πρωτοποριακοί και καινοτόμοι

 

Έννοια προϊόντων:

Πρακτικός, μοντέρνος, ανθεκτικός, άχρονος

 

Τεχνική υποστήριξη:

1. Μπορούμε να κάνουμε να επιλέξουμε σύμφωνα με το σχέδιο σχεδίου σας.
2. Μπορούμε να κάνουμε να σχεδιάσουμε σύμφωνα με το δείγμα σας, κατόπιν δείγμα νέας έκδοσης.
3. Κάνετε τη μαζική παραγωγή αφότου σας επιβεβαιώστε το δείγμα.

Όλο το υλικό είναι κατάλληλο.

Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι εξασφαλισμένες.

 

Διαδικασία της καταβολής: L/C D/P T/T (κατάθεση 30%, ισορροπία 70% ενάντια στο αντίγραφο B/L)            

 

Υπηρεσία μεταφορών:

1.  Αποστολή θάλασσας

     FCL-πλήρης φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων.

     LCL-λιγότερη φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων.

2.  Αποστολή τραίνων

3.  Αποστολή αέρα

4.  Τα δείγματα είναι παράδοση από τη Fedex (TNT)

Μπορούμε να εγγυηθούμε εγκαίρως και ασφαλής παράδοση στο χέρι σας.

 

Διάσημη επιχείρηση εκείνη η συνεργασία με μας:

ΜΠΛΕ ΚΑΣΤΡΟ, DICKIES, PORTWEST, UNIDRESS, VALENTO, PLANAM, ΚΟΙΛΆΔΑ ΤΥΦΛΟΠΌΝΤΙΚΩΝ, ΤΣΙΜΈΝΤΟ ΤΗΣ ΧΑΫΔΕΛΒΈΡΓΗΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΆ HEBA.

Ομάδα επιχείρησης

Δεν υπάρχει κανένα επιτυχές άτομο, μόνο επιτυχείς ομάδες.

 

 

 

Επιτυχής ομάδα, επιτυχή άτομα!

 

Ενώστε την ομάδα, εστιάστε στο στόχο, για να δημιουργήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες για το όνειρο!