Αρχική Σελίδα

JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD,

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9

JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD,

Heyuanείναι ένας σχεδιαστής, κατασκευαστής και εξαγωγέας ενδυμάτων εργασίας που βρίσκεται στην Κίνα, η οποία είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και την εμπορία ενδυμάτων εργασίας.Σήμερα, μέσω της αφοσίωσής της στην καινοτομία και την ανάπτυξη, έχουμε γίνει ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ενδυμάτων εργασίας στο Wuhan της Κίνας.

 

HEYUAN TEXειδικεύονται στον τομέα των επαγγελματικών ενδυμάτων εργασίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ενδυμάτων εργασίας που κυμαίνονται από στολές εργασίας, μπουφάν εργασίας και σαλιάρα, ιατρικά, φιλοξενία, πουκάμισα εργασίας έως πολικό φλις μπουφάν και γυναικεία ρούχα εργασίας.Η κύρια αγορά μας βρίσκεται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια & Βόρεια Αμερική και άλλες, και ο όγκος των εξαγωγών μας αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

 

Από το ξεκίνημά του το 2005, κάθε κομμάτι τουHEYUAN TEXΤα ρούχα εργασίας αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη σκληρότητα και την υπερηφάνεια που ενσαρκώνουν το πνεύμα του εργάτη σε όλο τον κόσμο.Κατανοούμε ότι μόνο προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας θα μας κερδίσουν καλή φήμη στους πελάτες.Είμαστε πολύ επαγγελματίες και έχουμε πλήρη εμπειρία σε διάφορα είδη ενδυμάτων εργασίας και στολών, παρέχοντας στους πελάτες ρούχα εργασίας κορυφαίας ποιότητας στις καλύτερες τιμές και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης.Μέσω του κορυφαίου σχεδιασμού της εταιρείας, του δικτύου πωλήσεων πρώτης κατηγορίας, της διαχείρισης πρώτης κατηγορίας, της πρώτης κατηγορίας παραγωγής και εξυπηρέτησης μετά την πώληση, κάνουν "HEYUAN TEX«επεκτείνεται σταθερά.

 

Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

 

-- Επιλέγουμε τον κατάλληλο προμηθευτή υφασμάτων, αξεσουάρ και υλικού συσκευασίας.Το υλικό θα ελεγχθεί αυστηρά όταν φτάσουν στο εργοστάσιο.Έχουμε μακροπρόθεσμη συνεργασία με προμηθευτές υφασμάτων.

 

-- Διαθέτουμε τμήμα σχεδιασμού, τα σχέδιά μας αναπτύσσουν συνεχώς νέα προϊόντα με βάση τη ζήτηση της αγοράς. Είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορα είδη ενδυμάτων εργασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη.Μόλις γίνει η παραγγελία, ο ποιοτικός έλεγχος (κοπή, ράψιμο και συσκευασία) πραγματοποιείται αυστηρά από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

-- Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας επιτρέπουν να παρέχουμε έγκαιρα ακριβή δείγματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

-- Έχουμε μια ειδική και επαγγελματική ομάδα που παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες για τους σημερινούς και τους πιθανούς πελάτες μας.Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι πάντα το κορυφαίο μέλημα στο HEYUAN TEX.Παρέχουμε πλήρες σετ υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων δωρεάν δειγμάτων που είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

 

Εκτός από τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η τιμή είναι επίσης σημαντικός παράγοντας για τους πελάτες μας.Οι προμηθευτές πρώτων υλών μας είναι κορυφαίοι στις βιομηχανίες τους και η μακροχρόνια σχέση μαζί τους μας εγγυάται τόσο ποιότητα όσο και λογικές τιμές.Η τακτική εκπαίδευση του προσωπικού βελτιώνει την ποιότητα λόγω της αυξημένης αποδοτικότητας της παραγωγής και μειώνει το κόστος εργασίας.Τα αξιόπιστα προϊόντα μας και οι ανταγωνιστικές τιμές καθιστούν τα ενδύματα εργασίας, τις στολές και άλλα προϊόντα μας την καλύτερη επιλογή για τους πελάτες.

 

Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση με πελάτες από διαφορετικές χώρες και θα σας αποφέρει απεριόριστο όφελος.Θα είμαστε ο πιο πιστός συνεργάτης σας.Μπορεί να είναι win-win εμπορική σχέση.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : HEYUAN TEX

Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 5 million-8 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Location: Wuhan, China

Main Product: Work Uniforms , Workwear, Garments, Jacket , Pants , Bib - pants , Coverall , Vest etc.

ιστορία της εταιρίας

1. Οργάνωση

 

Στις 18 Νοεμβρίου 2005, η Co. εισαγωγών & εξαγωγής Wuhan Heyuan, ΕΠΕ καθιερώθηκε και εγγράφηκε. Διαιρεμένος από την εφαρμοσμένη μηχανική Wuhan Heyuan και την εγκατάσταση (ομάδα) Corp, τις οποίες το δικαίωμα της εισαγωγής και της εξαγωγής απονεμήθηκε από το Υπουργείο ξένων οικονομικών σχέσεων και το εμπόριο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Από το 2002, εξάγουμε workwear ως κύριο προϊόν.

 

Το Δεκέμβριο του 2007, φέραμε το γραφείο μας στο αστικό εμπορικό κέντρο και κινούμαστε στην παρούσα διεύθυνση YuanChen διεθνές Plaza.

 

2. Γρήγορα μεγαλώστε

 

Το 2009, παρευρεθήκαμε στην επαγγελματική workwear διεθνή έκθεση - Α συν το Α στη Γερμανία. Εκείνο το έτος, την πρώτη φορά για μας να συμμετέχει στην έκθεση καντονίου σε Guangzhou. Από αυτόν, παρευρισκόμαστε σχεδόν στην έκθεση καντονίου κάθε χρόνο. Αναπτύσσουμε την αγορά μας γρήγορα και συνεχώς.

Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το 2010, μαζί με ένα μακροπρόθεσμο συνεργαζόμενο εργοστάσιο σε Ezhou, καθιερώνουμε το πρώτο εργοστάσιο ενδυμάτων συλλογικής επιχείρησης.

 

3. Φιλικός και βιώσιμη ανάπτυξη

 

Κατά τη διάρκεια του 2012, επισκεφτήκαμε τους πελάτες μας στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή μαζί με τη Ομάδα Διοίκησης παραγωγής μας. Μέσω της συζήτησης πρόσωπο με πρόσωπο, έχουμε βελτιώσει τη αμοιβαία κατανόηση και τη συνεργασία μας, και σταθεροποιούμε τις αμοιβαίες αγορές μας επίσης.

Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ 1

 

Το 2014, χτίζουμε το σχεδιασμό και το τεχνικό λειτουργώντας γραφείο μας σε Wuhan. Είμαστε στη θέση να δώσουμε την αποδοτικότερη και γρήγορη υποστήριξη για τους πελάτες μας. Σύμφωνα με το αρχείο όγκου εξαγωγής μας, ανταμειφθήκαμε από την κυβέρνησή μας το 2015.

 

4. Καινοτομία

 

Το Φεβρουάριο του 2016, έχουμε καταχωρήσει το εμπορικό σήμα μας «HEYUAN TEX επιτυχώς. Κατά τη διάρκεια του 2016, καθιερώνουμε το δεύτερο εργοστάσιο ενδυμάτων συλλογικής επιχείρησης σε Xiaogan για να ικανοποιήσουμε την αναπτυσσόμενη απαίτηση.

 

Από το 2017 σε σήμερα, ενημερώνουμε τον ιστοχώρο μας για να προσαρμόσουμε τη γρήγορη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ηλεκτρονόμος στις καλύτερες τιμές και το πιό υψηλό επίπεδο υπηρεσίας και υποστήριξης, έχουμε δώσει στον πελάτη μας την πολυτιμότερη, αξιόπιστη συνεργασία.

υπηρεσία της εταιρίας

Η Co. εισαγωγών & εξαγωγής Heyuan Wuhan, ΕΠΕ έχει γίνει ένας από τους οδηγώντας workwear κατασκευαστές και τους προμηθευτές σε Wuhan, Κίνα, μέσω της αφιέρωσής της στην καινοτομία και την ανάπτυξη.

 

Αρχή υπηρεσιών:

Η ποιότητα και η φήμη είναι οι άγκυρες που αναπτυσσόμαστε

Η διαχείριση και η υπηρεσία είναι η προκαταρκτική εργασία που στεκόμαστε

συνοψίστε την εμπειρία, μόνιμη καινοτομία, απεριόριστα επιτεύγματα

 

Το πνεύμα της επιχείρησης:

Hardwork, ενότητα, καινοτομία, ανάπτυξη

 

Ο πυρήνας των επιχειρηματικών τιμών:

1. Πελάτης - κεντρικός, παρέχετε την καλύτερη υπηρεσία

2. Η συνέχιση τέλεια, θεωρεί ότι σε κάθε απλό πράγμα να κάνει καλά δεν είναι απλό

3. Συμβαδίζοντας με τη The Times, άνθρωποι - προσανατολισμένοι, πρωτοποριακοί και καινοτόμοι

 

Έννοια προϊόντων:

Πρακτικός, μοντέρνος, ανθεκτικός, άχρονος

 

Τεχνική υποστήριξη:

1. Μπορούμε να κάνουμε να επιλέξουμε σύμφωνα με το σχέδιο σχεδίου σας.
2. Μπορούμε να κάνουμε να σχεδιάσουμε σύμφωνα με το δείγμα σας, κατόπιν δείγμα νέας έκδοσης.
3. Κάνετε τη μαζική παραγωγή αφότου σας επιβεβαιώστε το δείγμα.

Όλο το υλικό είναι κατάλληλο.

Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι εξασφαλισμένες.

Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ 0

 

Διαδικασία της καταβολής: L/C D/P T/T (κατάθεση 30%, ισορροπία 70% ενάντια στο αντίγραφο B/L)            

 

Υπηρεσία μεταφορών:

1.  Αποστολή θάλασσας

     FCL-πλήρης φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων.

     LCL-λιγότερη φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων.

2.  Αποστολή τραίνων

3.  Αποστολή αέρα

4.  Τα δείγματα είναι παράδοση από τη Fedex (TNT)

Μπορούμε να εγγυηθούμε εγκαίρως και ασφαλής παράδοση στο χέρι σας.

 

Διάσημη επιχείρηση εκείνη η συνεργασία με μας:

ΜΠΛΕ ΚΑΣΤΡΟ, DICKIES, PORTWEST, UNIDRESS, VALENTO, PLANAM, ΚΟΙΛΆΔΑ ΤΥΦΛΟΠΌΝΤΙΚΩΝ, ΤΣΙΜΈΝΤΟ ΤΗΣ ΧΑΫΔΕΛΒΈΡΓΗΣ. ΠΥΡΚΑΓΙΆ HEBA.

Ομάδα επιχείρησης

Δεν υπάρχει κανένα επιτυχές άτομο, μόνο επιτυχείς ομάδες.

 

Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Επιτυχής ομάδα, επιτυχή άτομα!

 

Ενώστε την ομάδα, εστιάστε στο στόχο, για να δημιουργήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες για το όνειρο!

 

Κίνα JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Εταιρικό Προφίλ 1